TV-inspektion i København af autoriseret kloakmester

Vi udfører TV-inspektion af kloakker i København og en stor del af Sjælland

Priser fra 1.200,-

TV-inspektion er den mest effektive metode til at undersøge kloakken

Hvis du gentagne gange oplever, at du har problemer med et eller flere afløb, eller du har udfordringer med rotter, kan det skyldes forskellige forhold ved kloakken.

Når KloakRotten udfører en TV-inspektion af din kloak, kan vi bl.a. finde ud af, om der er skader på rørene – og i givet fald hvor skaderne er, og hvilken type af skader det drejer sig om. Vi kan også finde forstoppelser og se, hvor eventuelle rotteproblemer kommer fra samt kortlægge skjulte brønde.

En TV-inspektion kan også bruges, hvis du fx skal købe nyt hus og gerne vil vide, hvilken stand kloakken er i.

Sådan foregår en TV-inspektion af din kloak

En TV-inspektion er en meget effektiv metode at undersøge kloakken på. Inspektionen foregår ved, at vi fører et lille kamera gennem din kloak. Kameraet kan dreje 360 grader, og derfor kan man ved hjælp af kameraet få et kig ind i alle kloakkens forgreninger. Vi skubber kameraet gennem kloakken, mens kameraet filmer, og vi følger med på en skærm. På den måde kan vi se, hvis der er brud, rottehuller, sætningsskader, forskudte samlinger, sammenfaldne rør, rødder eller andet.

Inden vi går i gang med TV-inspektionen, vil vi typisk starte med en kloakrensning eller slamsugning, så kameraet ikke støder på forhindringer.

Når vi er færdige med at filme i kloakken, udarbejder vi en rapport med foto som pdf-fil, en kloaktegning og en video. Rapporten er nyttig i forbindelse med reparation af kloakken og eventuel skadesanmeldelse til dit forsikringsselskab.

Vi udfører følgende

Kortlægger skader på rørene og finde årsager til rotteproblemer

TV-Inspektions-rapport

Finder og kortlægger skjulte brønde

TV-Inspektion af kloakledning med video og foto

Lokalisering af skader på kloak

Finde og inspicere utætheder, brud og forstoppelser

Inspektion af stikledninger

TV inspektion ved ejerskifte

Hvad koster en TV-inspektion i København?

Hos KloakRotten tilbyder vi TV-inspektion i rørdimensioner fra 32 mm i diameter til 200 mm i diameter og stikledninger. Prisen for en TV-inspektion af kloak starter ved 1.200 kr. Se mere under priser.

Vi har stor erfaring med vedligeholdelse og rensning af kloakker og afløb

Vi udfører TV-inspektion i København, forstadsområderne og en stor del af Sjælland. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og kvalitet, og når du laver en aftale med KloakRotten, vil du altid møde en autoriseret kloakmester.

Udover TV-inspektion tilbyder vi blandt andet også rensning af forstoppede kloakker, montering af rottespærre, service og reparation af højvandslukke, montering af Rotte Stop Prop så du undgår rottereder i ubenyttede ledninger samt punktrenovering, der er opgravningsfri renovering af rør.

Hvis du får problemer med en stoppet kloak i weekenden, behøver du ikke at vente helt til mandag med at få den spulet. Hos KloakRotten har vi døgnvagt og kører derfor ud på alle tidspunkter af døgnet.

Forskudt samling
Menu