Kloakrensning

Døgnservice og priser fra 895,-

Certificeret punktrenoveringsoperatør

Kloakrensning på Amager samt København og omegn

KloakRotten har ekspertisen til at rense stoppede afløb fra toilet, bad, køkken mm. Har du et forstoppet afløb eller kloak, så ring til 30 32 56 32.

De fleste forstoppelser i kloakledninger og brønde kan fjernes ved hjælp af højtryksspuling. Er det ikke muligt at komme til at spule, kan jeg fjerne en forstoppelse med en roterende split.

Er der mistanke om andre komplikationer, kan jeg med tv-inspektion lave et fuldkomment tjek af kloakkens tilstand og derfra finde synderen til ethvert problem og løsningen, der passer dertil.

Kloakrotten er autoriseret kloakmester i København og omegn.

Har dit toilet brug for en kloakrensning?

Gurgler toilettet underligt ved skyl, stiger eller forsvinder vandet kun langsomt fra kummen, kan det være et tegn på at du har en stoppet kloakledning. Kloakledninger bøjer mange steder, og derfor kan der let opstå propper hvis toiletpapiret ikke er helt opløst, eller der bliver skyllet uhensigtsmæssige ting ud i toilettet. Jeg løser dog nemt problemet med en kloakrensning.

Langsomt udløb fra vasken?

Vores vaske udsættes for meget – madrester, fedt, sæbe, tandpasta osv. Løber vandet langsomt fra vasken, er det ofte fordi vandlåsene trænger til en rensning. I de fleste tilfælde kan man nøjes med selv at rense vask og vandlås, men er det et tilbagevendende problem er en kloakrensning den eneste vej frem.

Vi renser blandt andet

Toilet
Brønde
Køkkenvask
Tagnedløb
Håndvask
Afløb fra bad
Gulvafløb
Kloakledninger m.m.

Ring nu – jeg er rykker hurtigt ud

Menu