Din professionelle kloakservice i Charlottenlund og omegen

Har du problemer med din kloak, er KloakRotten din autoriserede, lokale og erfarne kloakservice i Charlottenlund og omegn

KloakRotten er ekspert inden for kloakservice

I mere end 15 år har vi hos KloakRotten hjulpet private og erhverv med deres kloak. Vi er din kvalitetsbevidste og kompetente kloakmester og tilbyder alt lige fra omfattende kloakservice til installering af rottespærrer i Charlottenlund og omegn. Vi tilbyder døgnåben telefonservice, så du uanset tidspunkt på døgnet kan få hjælp til dine kloakproblemer.

Kloakservice indebærer blandt andet rens af:

Afløb fra køkken og bad

Bryggersafløb

Toiletter

Brønde og kloakledninger

Gulvafløb og vandlåse

Køkkenbrønde

Rødder og aflejringer

Faldstammer

Autoriseret kloakservice til private og erhverv

Kloakproblemer skaber udfordringer i hjemmet og skal ordnes hurtigst muligt. Det er nemlig vigtigt, at din kloak fungerer, da den ellers kan give både vandproblemer og lugtgener, som er ubehagelige at opholde sig i.

Hos KloakRotten udfører vi dagligt en lang række kloakservices. Det kan f.eks. være, at din kloak er stoppet, at der står vand i håndvasken, der ikke kan blive ledt væk, eller at du har behov for en fejlfinding i systemet.

Med mange års erfaring i branchen, er vi hurtige til at lokalisere problemet i kloakken og afhjælpe det. Vi har udført kloakservices i Charlottenlund og omegn i mange år og har mødt de fleste både større og mindre udfordringer. Nogle af de services, vi bl.a. udfører, er:

  • Kloakrensning
  • TV-inspektion
  • Højtryksspuling
  • Rens af kloak, afløb og toiletter
  • Rottesikring
  • Service og reparation af højvandslukke
Kloakmester Paw Bengtsson står foran sin bil og smiler.

God dialog om dine kloakudfordringer

Når du ringer til KloakRotten, er du sikker på at få en dygtig og kompetent kloakmester i røret. Vi er autoriserede rådgivere inden for kloakservice, hvilket sikrer dig, at du får de bedste løsninger på markedet.

Vi gør en dyd ud af at udføre et veludført stykke arbejde med dig som kunde i centrum. Derfor er vi også kendte for at have en god og gennemsigtig dialog med et højt serviceniveau. Hos os kan du forvente, at vi tager os tid til at forventningsafstemme med dig, så du kan føle dig tryg og oplyst gennem hele processen. Således sikrer vi, at det færdige arbejde lever op til dine forventninger og dit behov, ligesom vi sikrer, at du ved, hvornår vi har færdiggjort arbejdet.

De fleste forstoppelser i kloakledninger og brønde kan dog fjernes ved hjælp af en højtryksspuling. Er det ikke muligt at komme til at spule, kan jeg fjerne en forstoppelse med en roterende split.

Autoriseret kloakmester sikrer garanti

Langt det meste kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester, hvilket er lovbestemt. Det gælder både nye installationer i kloakken, men også reparationer af eksisterende kloakker.

Benytter du en autoriseret kloakmester, er det desuden din garanti for at få en velfungerende kloak. Det er alfa og omega, når det kommer til hygiejne og sundhed – ikke kun i dit hjem, men i hele kloaknettet. Derudover påtager en autoriseret kloakmester sig ansvaret for, at kloakken er i forsvarlig stand, og at alle nødvendige tilladelser til kloakken er på plads ved nye installationer.

Døgnåben kloakservice i Charlottenlund og omegn

Kloakrotten tilbyder døgnåben kloakservice. Det betyder, at vi kører ud til dig, hvis der opstår et akut problem – uanset om det er en lille eller større opgave og uanset tidspunktet på døgnet. Vi står altid klar, og du ved, at du får en kompetent kloakmester ud, der hurtigt kan finde fejlen i din kloak og afhjælpe den hurtigst muligt derefter.

Kontakt os, og få hjælp til et akut problem eller få et uforpligtende tilbud på den kloakservice, du har brug for. Læs mere om priser på kloakservices her.

stoppet toilet
Menu