Om kloakRotten

Københavns dygtigste kloakmester. KloakRotten har udstyret og ekspertisen til at hjælpe dig når lokummet brænder – også efter 16.

Om KloakRotten – en kloakmester du kan stole på

Mit navn er Paw Bengtsson. Jeg er autoriseret kloakmester og ejer af KloakRotten, og jeg har mere end 15 års erfaring i kloakbranchen.

I 1994 blev jeg uddannet VVS-montør og har siden da taget flere efteruddannelser og kurser. Jeg er specialuddannet i service og reparation af højvandslukke og har certifikat til montering af rottespærre. Derudover har jeg mange års erfaring med rensning og vedligeholdelse af kloakker og afløb.

Jeg har min daglige gang på Amager hvor jeg bor med min kone og datter. Herfra kører jeg til indre København, forstadsområderne og en stor del af Sjælland for at sørge for at kloakkerne fungerer som de skal.

Kvalitet og perfektionisme er mine nøgleord – jeg brænder for mit fag og jeg efterlader aldrig en opgave halvt udført. Jeg har gennem min karriere udviklet et netværk af de dygtigste fagkyndige inden for forskellige brancher, og er der en opgave jeg ikke kan klare selv, ved jeg hvem jeg skal ringe til – eller hvem du skal ringe til.

Kontakt mig eller læs mere om Kloakrensning, TV-Inspektion, montering af Rottespærre, Rottespærre service, Service af højvandslukke m.m.

Menu