Rottespærre

Ring og hør nærmere

Certificeret punktrenoveringsoperatør

Hvad er en rottespærre?

Vil du gerne slippe for rotter og dyre reperationer efter deres ødelæggende færden, så tilbyder KloakRotten at montere en rottespærre i din kloak. En rottespærre er en slags lås som placeres i kloakstikledningen og tillader vand at løbe igennem, men blokerer for rotter.

Det er ved lov kun autoriserede kloakmestre der må montere rottespærrer, da det skal sikres at være gjort korrekt (ukorrekt opsætning kan resultere i at rottespærren ikke virker eller i værste fald gør problemet værre). KloakRotten har flere års erfaring med opsætning og service af rottespærre, og er klar til at hjælpe dig af med de invasive rotter.

Certificeret rottesikring

KloakRotten er underlagt Byggeriets Kvalitetskontrol – det er din tryghedsgaranti, når du skal have udført kloakarbejde. Med en VA godkendt rottespærre, er du sikret en løsning som holder rotterne væk.

En rottespærre kan sættes op både for husgrunde og større ejendomme, og er en billig og effektiv løsning på at sikre ejendommens kloaknet mod indtrængning.

Det er ens eget ansvar at undgå og komme af med rotter, så få rottesikret, før det er for sent. Uanset om du allerede har et rotteproblem eller gerne vil undgå det i fremtiden, så er jeg klar til hjælpe.

KloakRottens rottespærrer er fra Nordisk Innovation og er VA godkendt. Den mekaniske rottespærre er en billig og effektiv løsning for at sikre ejendommens kloaknet mod indtrængning.

Du kan læse mere om rottespærer her.

Levering og montering af rottespærre fra 2.995,- inkl. moms

Hvorfor bør rottespærrer serviceres?

Med tiden sætter der sig skidt og møg fast på de bevægelige dele som skal forhindre at rotterne ikke trænger ind, og dette kan føre til at rottespærrens funktion svigter. Man kan blandt andet risikere at klapperne lukker i og dermed skaber en forstoppelse, eller at klapperne sætter sig fast i åben position så der er adgang for rotterne – hvilket jo netop er det den skal forhindre.

Der kan være rottespærreinstallationer som man skal være særligt opmærksom på. Det gælder f.eks. hvis toilettet skyller med få liter vand og kloakledningen har et lille fald. Det kan også være at toiletpapir mv. sætter sig fast i rottespærren og forårsager forstoppelse.

Hvor ofte skal en rottespærre serviceres?

KloakRotten anbefaler:

  • Enfamilieshuse bør serviceres ca. en gang årligt.
  • Tofamilieshuse bør serviceres ca. to gange årligt.
  • Institutioner, f.eks. skoler,  bør serviceres ca. to til fire gange årligt.
  • Etageejendomme bør serviceres ca. fire gange årligt.

Ring og hør nærmere om servicepriser

Alt efter hvad du har brug for, kan vi udforme dig et uforpligtende tilbud.

Ansvar og pligter

Kommunalbestyrelsen har ansvaret for rottebekæmpelse i hele kommunens geografiske område og skal derfor sørge for effektiv bekæmpelse af rotter.

Miljøstyrelsens “Vejledning om forebyggelse og bekæmpelse af rotter 2019” pålægger grundejere at rottesikre og renholde deres ejendomme, herunder brønde og stikledninger således, at rotters levemuligheder på ejendommene begrænses mest muligt. I bestemmelsen fastslås det eksplicit, at den enkelte grundejer også har en forpligtelse til at sikre og renholde stikledninger og brønde, der måtte være indenfor skel på ejendommen.

Læs vejledningen her. 

Din kloakmester i København og omegn

Kloakrotten udfører alt indenfor kloakarbejde såsom TV-inspektion, kloakrensning, rottespærremontering, punktrenovering, strømpeforing, Service af højvandslukke m.m.

Menu