Rottespærre

Slip af med rotterne i kloakken, benyt vores tilbud på autoriseret montering af rottespærre

Priser fra 2.595,-

Mere end 15 års erfaring

Autoriseret kloakmester

Certificeret rottespærremontør

Vi har 2 forskellige pakker samt en service pakke på standard størrelser Ø 110 -160 ved andre størelse kontakt os for et uforpligtende tilbud

Service eftersyn

En gangs service af rottespærre af autoriseret kloakmester 

850,- inkl moms

Montering

Levering og montering af 1 styks rottespærre af autoriseret kloakmester

2.995,- inkl moms

Montering og serviceaftale

Levering og  montering af 1 styks rottespærre af autoriseret kloakmester

Oprettelse af serviceaftale

2.595,- inkl moms

Efterfølgende årlig pris 800,-

Sådan fungerer rottespærren

Rottespærren er lavet af rustfrit stål, der er et af de få materialer, som rotter ikke kan gnave sig igennem. Spærren består af to spjæld, som blokerer for rottens vej ind men ikke spildevandets vej ud, og rotterne har dermed ikke adgang til kloakrørene under din husstand.

Det er lovpligtigt at bruge en autoriseret kloak­mester ved montering og KloakRotten har stor erfaring med dette

Hvor ofte skal en rottespærre serviceres?

KloakRotten anbefaler:

  • 12 måneder ved Enfamilieshuse
  • 6 måneder ved Tofamilieshuse
  • 3 – 6 måneder ved Institutioner, f.eks. skoler,
  • 3 måneder ved Etageejendomme

Vi skræddersyr altid serviceaftale efter kundens ønsker

Hvorfor bør rottespærrer serviceres?

Med tiden sætter der sig skidt og møg fast på de bevægelige dele som skal forhindre at rotterne ikke trænger ind, og dette kan føre til at rottespærrens funktion svigter. Man kan blandt andet risikere at klapperne lukker i og dermed skaber en forstoppelse, eller at klapperne sætter sig fast i åben position så der er adgang for rotterne – hvilket jo netop er det den skal forhindre.

Der kan være rottespærreinstallationer som man skal være særligt opmærksom på. Det gælder f.eks. hvis toilettet skyller med få liter vand og kloakledningen har et lille fald. Det kan også være at toiletpapir mv. sætter sig fast i rottespærren og forårsager forstoppelse.

Ansvar og pligter

Kommunalbestyrelsen har ansvaret for rottebekæmpelse i hele kommunens geografiske område og skal derfor sørge for effektiv bekæmpelse af rotter.

Miljøstyrelsens “Vejledning om forebyggelse og bekæmpelse af rotter 2019” pålægger grundejere at rottesikre og renholde deres ejendomme, herunder brønde og stikledninger således, at rotters levemuligheder på ejendommene begrænses mest muligt. I bestemmelsen fastslås det eksplicit, at den enkelte grundejer også har en forpligtelse til at sikre og renholde stikledninger og brønde, der måtte være indenfor skel på ejendommen.

Læs vejledningen her. 

Din kloakmester i København og omegn

Kloakrotten udfører kloakarbejde såsom TV-inspektion, kloakrensning, rottespærremontering, punktrenovering, Service af højvandslukke m.m.

Menu