Kloakrensning i Greve

Har du stoppet kloak, så hjælper vi dig hos KloakRotten Vi har udstyret og ekspertisen til at rense alle former for kloakker, brønde vaske toiletter, afløb, 24 timer i døgnet

Priser fra 995,-

Kloakrensning i Greve

kloakrotten udfører kloakrensning i Greve og kan hjælpe dig med at har rense stoppede afløb fra toilet, bad, køkken mm. Har du et forstoppet afløb eller kloak, så ring til 30 32 56 32.

Vi rykker ud 24 time i døgnet.

De fleste forstoppelser i kloakledninger og brønde kan fjernes ved hjælp af højtryksspuling. Er det ikke muligt at komme til at spule, kan jeg fjerne en forstoppelse med en roterende split.

Er der mistanke om andre komplikationer, kan jeg med tv-inspektion lave et fuldkomment tjek af kloakkens tilstand og derfra finde synderen til ethvert problem og løsningen, der passer dertil.

Kloakrotten er autoriseret kloakmester i København og omegn.

stoppet toilet

Har dit toilet brug for en kloakrensning?

Gurgler toilettet underligt ved skyl, stiger eller forsvinder vandet kun langsomt fra kummen, kan det være et tegn på at du har en stoppet kloakledning. Kloakledninger bøjer mange steder, og derfor kan der let opstå propper hvis toiletpapiret ikke er helt opløst, eller der bliver skyllet uhensigtsmæssige ting ud i toilettet. KloakRotten løser dog nemt problemet med en kloakrensning.

Vores vaske udsættes for meget – madrester, fedt, sæbe, tandpasta osv. Løber vandet langsomt fra vasken, er det ofte fordi vandlåsene trænger til en rensning. I de fleste tilfælde kan man nøjes med selv at rense vask og vandlås, men er det et tilbagevendende problem er en kloakrensning den eneste vej frem.

Kontakt altid en professionel før du selv gør noget

Rådfør dig altid med en professionel inden du kaster dig ud i at bruge afløbsrens da det i visse tilfælde kan gøre skaden støre KloakRotten udføre professionel kloakrensning på den rigtige måde vi ved hvilke metoder der ikke skader rørene og løser problemet hurtigt og professionelt

Menu