Kloakservice Greve

KloakRotten kan hjælpe dig med alle former for kloakservice, så hvad enten du har problemer med oversvømmelse, et stoppet toilet eller et rottebrud i brønden, har du fundet det rigtige sted.

Priser fra 995,-

En mand bruger en svupper til at rense en køkkenhåndvask og yde kloakservice

KloakRotten er ekspert inden for kloakservice i Greve

Kloakservice er en overordnet betegnelse for alle de serviceudbydelser der skal til for at vedligeholde kloakker. Vi har udstyret og ekspertisen til at rense alle former for kloakker, brønde, vaske, toiletter og afløb. Giv os et kald hvis du har svært ved at vurdere hvor dit problem sidder, så lokaliserer vi sammen problemets oprindelsessted og fikser det.

Kloakservice indebærer blandt andet rens af:

Afløb fra køkken og bad

Bryggersafløb

Toiletter

Brønde og kloakledninger

Gulvafløb og vandlåse

Køkkenbrønde

Rødder og aflejringer

Faldstammer

Har du brug for kloakservice?

Gurgler toilettet underligt ved skyl, stiger eller forsvinder vandet kun langsomt fra kummen, kan det være et tegn på at du har en stoppet kloakledning. Kloakledninger bøjer mange steder, og derfor kan der let opstå propper hvis toiletpapiret ikke er helt opløst, eller der bliver skyllet uhensigtsmæssige ting ud i toilettet. Jeg løser dog nemt problemet med en kloakrensning.

Er du i tvivl om hvad du selv kan fikse derhjemme, og hvad du skal bruge professionel hjælp til? Som udgangspunkt skal du altid bede om hjælp til problemer der ligger under jorden, men Bolius.dk har udfærdiget en lille guide til hvad du selv kan fikse, og hvad du skal få en fagkyndig til. Du kan læse guiden her.

Illustration af hvordan en rodfræser, som bruges til kloakservice, ser ud

Med vores vanddrevne rodskærer kan vi fjerne rødder og aflejringer

Kloakservice er også at holde rørene fri for naturlige nedbrydningsprocesser. Træers rodnet går dybt under jorden, og lige som at trærødderne kan slå igennem asfalt, kan de også krybe sig ind i de rør der ligger under jorden. Her skaber de aflejringer der kan blokere for vandstrømmen i kloakken. Vi fjerne rødder og aflejringer i kloakken ved hjælp af tv-inspektion. Sådan begrænses de følgeskader som kan opstå under arbejdet, da vi så ved præcis hvor rødderne er.

De fleste forstoppelser i kloakledninger og brønde kan dog fjernes ved hjælp af en højtryksspuling. Er det ikke muligt at komme til at spule, kan jeg fjerne en forstoppelse med en roterende split.

Menu