Hvad er en kloakmester?

En kloakmester er uddannet til at varetage opgaver, der omhandler kloaksystemer og kloakering. Han er altså en fagperson, der har gennemgået en teoretisk og praktisk uddannelse. Efter sin uddannelse, søges der om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen, som står for at udstede autorisation til virksomheder.

Det er ikke alle og enhver, der kan eller bør udføre kloakarbejde, da sikkerheden vedrørende arbejdet især afhænger af kloakmesterens viden, kunnen og ikke mindst hans erfaring. Bliver arbejdet udført uden autorisations- og kontrolinstanser, risikere man forureninger, forgiftninger, mangler og fejl som kan lede til mange gener i og omkring ens ejendom.

Hvilke opgaver varetager en kloakmester?

Som udgangspunkt kan man sige, at en autoriseret kloakmester udfører alle opgaver, der har med kloakrør at gøre. For at nævne et par eksempler:

Kloakrensning
Tv-inspektion
Installering af nye afløb
Montering af tilbageløbsstop
Renovering, udskiftning og etablering af afløbssystemer og kloakrør
Installering af højvandslukke
Tilslutninger til både kloakledninger og offentlige stikledninger
Montering af rottespærre

Er dine afløb tilstoppede? Er dine kloakledninger utætte? Har du brug for nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger? Kloakrotten tilbyder kvalitets service i københavn og omegn, der efterfølger alle fagets regler.

Har du brug for en autoriseret kloakmester?

Kloakarbejde afhænger i høj grad af både husets design og kloakkens form og opbygning, og derfor er enhver opgave individuel. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal stille op, er du velkommen til at kontakte Kloakrotten og få en uforpligtende snak vedrørende din kloakering.

Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vores ekspertise står altid til din rådighed. Vi udfører alle opgaver med omhyggelighed og et professionelt smil på læben, så du kan være sikker på at få en effektiv løsning. Vi har den rette autorisation til at udføre alle opgaver inden for kloakområdet.

Hvad koster det?

Som det allerede er nævnt, er det er vores erfaring, at ingen opgave er identisk. Det kan derfor være svært at give en præcis pris på din opgave, uden at vi først har talt sammen og eventuelt har set omfanget af opgaven. Kontakt os endelig i dag, for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din kloakerings- opgave.

Menu